fredag 17. april 2009

Mat mat mat over hele linja

I dag ble det litt dårlig fordeling av måltidene. Spiste frokost kl 8 og lunsj kl 13:40... Da var ble visst 4 knekkebrød med agurk litt lite, så da jeg var ferdig på jobb nærmere 17:30 var jeg igjen helt skjelven. Ikke bra, ikke bra. To blodsukkerfall på kort tid. Vanligvis har jeg en liten boks med nøtter stående under kassa, men selvfølgelig ikke i dag. Sprang til Jordbærpikene og spiste en nydelig pastasalat med pestokylling, tzatziki og foccacia. Såå godt! Cathrine kom og møtte meg og vi gikk en liten runde i butikkene på Nerstranda :) I morgen satser vi på operaaften: Maskeballet av Verdi.

Tips!
Kok opp risgrøt slik at det bobler. Slå av plata og legg lokk på gryta. Sett så gryta inn i stekovnen uten å slå på varmen. Der kan den stå og kose seg noen timer til du skal spise. På den måten slipper du å passe på at det ikke koker over osv. Praktisk hvis du skal på jobb eller på tur. Sett den inn før du drar og så har du ferdig grøt når du kommer hjem :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...