søndag 26. april 2009

Kom MAI du skjønne milde!

I går var en strålende solskinnsdag - herlig! I dag regner det igjen, men det betyr at snøen tiner, så jeg klager ikke ;) Jeg har rolig formiddag; skal jobbe 13-20 på Jekta. Snart er det langhelg for fredag er jo 1.mai = fri :) Mai er en måned med masse å glede seg til. Her kommer noen datoer verd å merke seg ;)

For moteinteresserte kan det være spennende å få med seg vårens designkolleksjon fra H&M. Matthew Williamson er vårens designer og samarbeidspartner. Del 1 av kolleksjon ble sluppet forrige uke og kan bl.a. kjøpes på H&Ms hjemmesider. Tromsø fikk nemlig ikke denne. Men del 2 kommer til byen og finnes i butikker fra 7.mai :) H&M har tidligere hatt svært vellykkede samarbeid med store navn som Karl Lagerfelt, Stella McCartney, Madonna m.fl.

Jeg er ihuga Grand Prix-fan og stolt av det, -har elsket det siden jeg var lita! Snart er sirkuset i gang igjen, Eurovision Song Contest 2009, denne gang fra Moskva. Første semifinale går av stabelen tirsdag 12.mai, og torsdag 14.mai skal Norge delta i den andre semifinalen. Heia Alexander!! Den store finalen er lørdag 16.mai, og Norge er såklart med ;) Synes vi har et fantastisk bidrag i år og tror det kan appellere til mange Europa. Vi krysser fingrene! Nytt i år er at hvert land har en egen musikalsk fagjury i tillegg til folket som ringer inn. Poengene fra disse to avstemmingene slås sammen og utgjør tilsammen landets stemmeresultater. Dette gjøres for å stanse kritikken nabostemming o.l. Så samle familie og venner til grand prix-fest :D
- lag enkel og god mat ex. fingermat, pizza, taco eller en annen favoritt
- pynt med norske flagg (det er jo 17.mai dagen etter)
- ha deres egen avstemming, og se hvem som har resultatliste nærmest lik sluttresultatet :)
- ENJOY!

Nasjonaldagen landet i år på en søndag, så det blir en fridag mindre i mai, men en like fin dag uansett :) Taler, god mat, godis, brede smil, barnelatter, vakre bunader og sang. Ganske unikt! Hjemme på Bardufoss er det gratis kino hver 17.mai :) Kommer tilbake med årets visninger.

Torsdag 21.mai er neste fridag: himmelspretten :)

Men aller først kan vi glede oss over at 3 nye klesbutikker åpner i Tromsø i morgen! Oasis, Maud Mellow og Savoy :) Vi ønsker dem varmt velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...