onsdag 20. mai 2009

Velkommen midnattsol! ♥

Nydelige sommerdager i nord :D Vi like! Dessuten er det midnattsol i Tromsø nå, så ute er det lyst som dagen selv om klokka nærmer seg 23 :) Har hatt en god start på uka; har trent etter jobb to dager på rad, fått dekke festbord på jobb og fått et lynkurs i arabisk! Veldig fornøyd! Er i tillegg fortsatt i strålende humør etter helgas begivenheter :) Hurra! I morgen er det himmelspretten og fri! Gleder meg :) Deilig med en pause midt i uka når en har jobbhelg. Håper på sol og varme! Her kommer ei oppskrift som kanskje kan friste til frokost i morgen? :) Nyt fridagen! xoxo

HAVREPANNEKAKER
9-10 små

2 dl havregryn
2 dl melk (soyamelk for allergikere)
1 egg
2 ss hvetemel
2 ts sukker
1/2 ts kanel
1/2 ts bakepulver
litt salt

Bland alle ingrediensene unntatt bakepulver. La røra stå 15-30 min i kjøleskapet. Bland i bakepulver, varm rapsolje på stekepanna og legg røra på med spiseskje. Stek på begge sider.
- Vi har ei stekepanne der alt svies uansett hvordan jeg går fram, så jeg helte røra i ei lita ildfastform og satte i stekovnen på 200 grader til den begynner å bli litt sprø på toppen. Husk å smøre forma godt på forhånd. Uansett stekemåte er dette en deilig frokost med blåbær eller eplemos og kanel ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...