søndag 20. juni 2010

S A G O L I K T ! ♥ ♥


Fredag var det en fantastisk konsert for brudeparet i Konserthuset i Stockholm. Det var virkelig magisk! Jeg så akkurat reprisen på avslutninga og det er så rørende!! Et barnekor kommer springende inn på scenen med svenske flagg i hendene og blomsterkrans på hodet, og synger klokkerent for brudeparet: "I morgon är det bröllopskalas" :) En liten gutt går fram til kronprinsessen og synger alene et vers til henne, og deretter kommer ei jente fram og synger til Daniel. Og teksten er så utrolig passende! Tårene siler hver gang jeg ser det for det er så utrolig vakkert! *ahhh*. Det har virkelig vært et eventyrbryllup og de er så nydelige sammen. Ekte kjærlighet lyser mellom dem! Var så godt å se at de virket som de slappet av og nøt den lange dagen i går, selv om kamera var rundt dem konstant. De var strålende opplagt enda rundt midnatt da kaka skulle skjæres opp. Og man kunne hele dagen se dem blunke lurt til hverandre og til sine søsken. Så søtt!

Føler det er vanskelig å trekke fram én spesiell hendelse, for alt var så vakkert. Men her er et lite utdrag av dagen. I kirka kom det en overraskelse da Björn Skifs og Agnes sang for brudeparet en låt som er skrevet for dagen. Som tatt ut av en disneyfilm! Og teksten tror jeg er akkurat det Daniel føler for Victoria. Hans gave til henne :) Etter å ha kjørt i hestekortesje 7 km i Stockholms gater for å hilse til folket, ble de rodd i båt over fra Djurgården tilbake til slottet. Der mottok de igjen folkets hylninger og ni kor sang sammen. Blant annet "Brudmarsch från Valbo" som var så fantastisk fin!! Victoria selv talte til folket og startet med "Kjære venner!" :) Det sier mye om hennes nærhet, ydmykhet og hjertevarme. Hun blir en utmerket regent i framtiden! Under middagen talte kongen og Daniels pappa. Veldig flotte taler, og man tenkte etter Olle Westlings tale at dette kan ikke toppes. Så reiste Daniel seg... ;)

Tror ikke det noen gang har vært så mange kongelige samlet i Stockholm samtidig. De glitret om kapp med hverandre i store kjoler og diamanter. Her snakker vi ikke "enten eller" når det kommer til smykker, ørepynt, brosjer, diademer, ringer og armbånd. Her gjelder "både og" !! ;) Hehe. Men vakrest av alle var vår egen kronprinsesse Mette-Marit! I en lysblå drøm av en kjole!! Svenskene kalte henne Nordens Grace Kelly, og det er en perfekt beskrivelse! Hun blir bare vakrere og vakrere!! Nydelig sminket og med mykt oppsatt hår. Diadem med diamanter og perler. Hun er et syn for guder! Dronning Margrethe av Danmark er ikke redd for å vises! Hun har alltid kjoler i sterke farger eller store mønstre i slike anledninger. I går bar hun en blank limegrønn kreasjon med alle slags smykker og tilbehør. Men det er så festlig! Jeg likte det faktisk veldig godt :) Danmarks Kronprinsesse Mary er også stilsikker, og gårdagens kjole var veldig enkel, men stoffet falt helt nydelig! Prinsesse Madeleine var også flott i en blå kjole med glitrende korsettliv og brusende skjørt :)

For et eventyrbryllup det ble!! Fredag var himmelen sort med tordenvær og høljeregn, men på bryllupsdagen våknet de til solskinn og slørskyer! Helt perfekt! ♥ LOVE  2010.

 
Vår vakre kronprinsesse :)

 
Greske prins Nikolaos og hans forlovede Tatiana Blatnik. Nydelig!

 
Danske kronprinsfamilien :) Lille søte!

 
Dronning Margrethe og Prins Henrik

 
Prinsesse Madeleine og mamma Dronning Silvia :)

  
Daniels nydelige søster Anna :)

 


(Bilder: Scanpix/Lotte Fernvall/SVT)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...