mandag 2. februar 2009

HAMAR KAMERAT




Murta is back in town etter langweekend i sør :) Oslo og Hamar for å være mer presis ;) Jeg hadde aldri vært på Hamar før, så det var gøy å få litt tid der! Utrolig koselig og fin by! Har vært kaldt og fint vintervær hele helga, men først i dag var det sol fra skyfri himmel :) Gikk en tur på strandpromenaden langs Mjøsa og det var fantastisk flott! Isblåhimmel som gikk over i fersken. Virkelig et vakkert syn!

Shoppingmulighetene i byen var også absolutt godkjent :) Bl.a. hadde de 2 flotte interiørforretninger med romantisk stil (type LeneBjerre, House Doctor, Sia m.fl), en super hobbybutikk og en bokhandel der du kunne slå deg ned med en kopp kaffe mens du blar i bøkene. Veldig bra! Og litt utenfor byen ligger et stort kjøpesenter med mange kjente kjeder :) Tror jeg må ta en tur og oppleve sommerhamar også :)

I Oslo bodde vi på vakre Royal Christiania. Rom med utsikt over spisesalen faktisk! Flott :) Jeg var med pappa på Venstres 125-års markering på erværdige Gamle Logen. Fantastisk lokale og fint arrangement med Ingrid Espeli Hovig som konfransier :)

Det beste med turen var likevel å se igjen kjære venner som jeg ikke har sett på over 1 år! Tom i Oslo, en liten tur innom Anne på jobb og Marte&Erik i Hamar. Sååå koselig!!! Savner dere allerede ♥



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...