lørdag 13. desember 2008

ⓛⓤⓚⓔ №13

Sankta Lucia!


- 1 -
Svart senker natten seg i stall og stuer. Solen har gått sin vei, skyggene truer. Inn i vårt mørke hus stiger med tente lys, Sankta Lucia, Sankta Lucia!- 2 -
Natten er mørk og stum. Med ett det suser i alle tyste rom som vinger bruser. Se på vår terskel står, hvitkledd med lys i hår, Sankta Lucia, Sankta Lucia!

...eller Frihetsgudinnen
om du vil... ;)

Luciadagen! Jeg jobbet i dag også, men etterpå dro jeg rett til Cathrine&co :) Årets juleverksted! Cathrine bor i Nordpolveien, og var derved pålagt å arrangere juleverksted! ;) Da jeg kom sto ei stor gryte med gløgg klar og pizzadeig på heving. Hjemmelaget pizza, musikk, gløgg og god stemning ;) Så var det tid for baking! Cathrine hadde gjort klar 2 kakedeiger: kakemenn (spekelasi) og pepperkaker :D Førstnevnte var ikke så enkel å jobbe med, så det ble et ganske kreativt resultat :p Skulle ikke stå på fantasien i allefall! ;) Men pepperkakene ble veldig fine! Neste post på programmet var julepynt, - nisser og julekurver :) Så var klokka blitt 01:00 og det var tid for å dra PåByen ;) Bare herlig gammel, sangbar musikk på dansegulvet, så vi ble både hese og varme :) Veldig gøy! Sto over en time i taxikø (enda det var bare 1 person foran oss!!) før vi kom oss hjem. Da var klokka 04:30 og senga veldig god ;)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...