mandag 16. mai 2011

{Oppdatering}

Ja, det forrige innlegget er vel egentlig forklaringa på hvorfor det har vært stille i fjøset et par uker... Her har det vært intens eksamensjobbing med 1 ukes hjemmeksamen i webdesign etterfulgt av skriftlig eksamen i samfunnsvitenskaplig metode. I webdesign skulle vi designe og kode ei side for en nettbutikk inspirert av shabby chic/fransk landstil :) Perfect! Hvis du er nysgjerrig, kan du ta en titt på resultatet her :) Fra forsiden kan du klikke deg inn på "nettbutikk" og på første blusen, og i tillegg på "katalog". I tillegg skulle vi skrive en rapport som teller 40% i vurderinga. Stor, omfattende, utfordrende og morsom oppgave! Etter den skriftlige var unnagjort på fredag, gikk vi innom Meny og der var stort mattorg med prøvesmak på alt mulig! Favorittboden tilhørte United Bakeries... med sjokoladefontene og cup cakes! Uslåelig ;))


           

Helga har gått fort og jeg nyter å ha fri helt til torsdag når vi får neste hjemmeksamen utlevert. Lørdag var jeg i hovedstaden på kosetur hele dagen. Gikk til den nye H&M butikken i Bogstadveien. 4.etg ren lykke ;)) hihi. Endelig har vi fått H&M Home avdeling i Norge også! Var innom den i Stockholm i sommer og elsket det! Her er den deilige sommerutstillinga deres (Jeg vil på romantisk hagefest!!):


            

Da jeg kom ned til slottet var det tilfeldigvis vaktskifte, så det var litt gøy :) Nydelig vær og masse folk! Holmenkollstafett i byen, så mange sprekinger ute ;) Ingen fare for at jeg deltok :p Var tilbake i Drammen litt før kl 20! Da var det på med finstasen og springe på Grand Prix party :D Trivelig kveld, men jeg var alt for sliten til å bli med ut. Dundrende hodepine og mangel på søvn etter 2 ukers eksamensjobbing dag og natt. Gratulerer Azerbaijan med seieren! Det kom ikke som en overraskelse og jeg unner dem det fordi de satser hardt og ønsket intenst å vinne. Så det lover godt for neste års arrangement! Det er deres første seier og bare fjerde gang de deltar totalt! Jeg holdt jo en knapp på Finland etter semifinalene, men innså at slaget var tapt da han måtte åpne showet. Det er en typisk sang som må komme langt uti som et velkomment avbrekk etter at alle har vrikket seg ferdig med dype utringinger og falsk sang. Da ville han vært et nedtonet og behagelig bidrag som kunne høstet flere stemmer. Men han fikk 12 poeng fra Norge, så det var hyggelig. Ellers var det jo svært jevnt, - ingen utklassing som da Rybakk vant med 387 mot andreplassens 218. Azerbaijan vant i år med 221 poeng.


I går var jeg i 2-årsdag :) Lille Helene som jeg er fadder til hadde bursdag, men selv trodde hun det var "søtte mai" da vi heiste flagget :p Hun er så god og jeg smelter totalt <3 Veldig koselig å se familien igjen også!  I morgen er det jo faktisk "søtte mai", så nå er det bare å henge fram bunaden og begynne å glede seg :) Stor stas! Ønsker alle en strålende nasjonaldag!

           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...