torsdag 3. februar 2011

{F for februar}

F E S T
Februar er karnevalsmåneden med feiring over hele verden. Samle venner til temafest eller maskerade! Fantastisk gøy! Pynt lokalet med passende effekter tilhørende temaet du har valgt :) Garantert moro! Smalltalk har aldri vært enklere fordi alle er utkledd og da har du en samtalestarter.
NB! Husk også morsdagen 13. februar! Lag en fest for mamma.

F E R I E
Ta en tur til Carnevale di Venezia som starter 26.februar. Jeg var der i 2007, og det var en fantastisk opplevelse!! Kan virkelig anbefales :) Damer i Marie Antoinette-stil vandrer rundt i gatene og lar seg fotografere for fascinerte turister. Finn fram kreativiteten, lag deg et kostyme og delta i den internasjonale paraden. Og husk å få med deg ei maske hjem!

F I L M  
Filmer som bør sees på kino i februar er den fem ganger oscarnominerte "The Black Swan" og Disneys "To på rømmen" (org. "Tangled"). Begge har norgespremiere 4. februar. Dersom du ennå ikke har sett "Burlesque", bør du absolutt få med deg den! I tillegg skal jeg se filmen om motekongen Valentino på dvd. Gleder meg!F L Ø R T 
14. februar er Valentine's Day eller alle hjerters dag. Send et kort til den du beundrer, strø rundt deg med komplimenter og nyt sjokolade med god samvittighet ;) Har du ingen spesielle i kikkerten, betyr det ikke at du skal boikotte denne fine dagen. Spre rundt deg med kjærlighet til venner og familie. Alle setter pris på en oppmerksomhet!Tho distance may divide us
It's no less true than strange,
My heart for you Dear Valentine
seems always within range.F A S H I O N
14. - 20. februar er det duket for Oslo Fashion Week igjen. Da har du muligheten å få på visningene til de store norske designerne. Noen show må man riktig nok ha invitasjon til. Jeg har aldri vært på OFW, men har veldig lyst! Men også kjedebutikkene gir deg en forsmak på våren i disse dager. Mange duse farger som nude, isblått og hvitt i spreke kombinasjoner med f.eks gult. Liker!!  En av vårens lekreste kjoler kommer fra H&M og er en prinsesse verdig.


 

F U N K S J O N
O'lykke! Jeg har funnet det mest geniale produktet som er oppfunnet på lang tid! :D Jeg elsker å gå i kjoler også på vinteren, men det blir fort kaldt. Nå har B-Young kommet med en tynn, behagelig tights med fleece på innsiden! Helt genialt! Du merker ikke at du har fleecebukse på deg, og ingen andre vil kunne se det. Kan brukes under annen tights, under smale jeans, til kjole eller alene. Finnes kun i sort. Den er også perfekt til skituren under vinterklærne. Nå kan du kle deg varmt uten å ha problemer med å bevege deg :)) Happy day!

Kom også over dette produktet fra Exerro. Har du opplevd å kjøpe ei stor, fabulous veske, for så å irritere deg over at det du trenger alltid ligger på bunnen? Uten unntak! Her er løsninga ;) Exerro har laget denne smarte veskeinndeleren som du henger på innsiden av veska, med praktiske lommer for alle småtingene: Mobil, penger, sminke, penn osv. Det smarte er at du enkelt kan flytte den over når du bytter veske, og dermed har med deg alt det nødvendige til enhver tid! Finnes i ulike farger, størrelser og modeller på Nelly.com.
F O L K E F E S T
Fra 23. februar er fokus vendt mot Oslo og Norge for de vintersportinteresserte verden rundt. Ski-VM og folkefest! Tipper på stor stemning og spennende øyeblikk :) Jeg for min del roper "Heia Norge!!" og forlater landsdelen. Ikke i protest, men av den enkle grunn at det er vinterferie og jeg skal hjem til vakre nord ;)F I N I T O
Det var en liten oversikt over hva februar har å by på :) Ønsker deg en vidunderlig måned! Make the best of it :) Dette er årets korteste måned, så bruk dagene! Jeg skal være flittig, flink, fashionabel, frisk og fokusert! FANTASTISKE FEBRUAR!
     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...